00:37

Vancouver
15:37

Hong Kong
09:37

Amsterdam
CLERU = cms made SIMPLE

Ontdek de mogelijkheden

Niet meer hoeven te ftp'en | Ingebouwde foto en video player | Installatie mogelijk op bestaande html of php websites
Eenmalige installatiekosten | Diverse opensource applicaties als plugin te integreren
Zelf bepalen op welke pagina's de cms gaat draaien

Meld je nu aan voor het testpanel!

Lancering 1 januari 2011